Faliyetlerimiz

Eğitimlerimiz

PTSO YENİ HALİ

PASİNLER TİCARET SANAYİ ODASI

02 Nisan 2018 Tarihinde Görev değişimi ile Pasinler Ticaret odası Her gün görev  bilinciyle Üyelerine Hizmet anlayışını bir görev adletmiş

ve ilk Gün ki Aşkla diyerek Türkiye odalar Birliğinin KGF (Kredi Garanti Fonu) kefilliği ile Deniz bank Ziraat bank ve Halk bank olmak üzere

Ekonimik anlamda katkı saglamak için 18 ay geri dönüsümlü yaklaşık 2 Trilyon NEFES KREDİSİ kredi dağilimina öncülük etmiştir..

Özürlü ve Hükümlülere KOSGEP Girisimcilik projesi hakkında bilgi toplantısı düzenleyip Abigem (ETSO) Protokoluyle  yaklasık 20 proje  sunmusştur.

KOBİM GEL bilgi toplantısı yapıp üyeleri bilgilendirip Üretim ve İmalata yönelik  projeler sunulmuş Üye bilgilendirme işini en Yüksek gaye ile yapma gayesindedir.

Kaliteli Hizmet vermek anlayişi ile Kalite Yönetimi ISO 9001 Belgesi almiş. Tse belgesi için gerekli Mürecatları yapmiştır .

SİZİN DERDİNİZ BİZİM DERDİMİZ